Guc mich an! ×
Midseason 2024

Javi se za *eks

Redovita hidracija tekućinom koja nema ni mirisa ni okusa ne mora biti ‘bljutava’ i dosadna. Upravo to Studena i ove godine želi poručiti svojom novom ljetnom kampanjom.

Dehidracija ima mnogo nepoželjnih simptoma koji se odražavaju na naš čitav organizam, a utječu i na psihu. Svaki od simptoma manjka hidracija zapravo je maleni poziv u pomoć koje nam tijelo upućuje kad mu nedostaje vode.

Kako bi na zanimljiv način približila publici potrebe naših organa i ‘prevela’ ono što se svakodnevno događa u našem tijelu, Studena je lansirala kampanju ‘Javi se za eks’. Glavni feature kampanje je stvarna i funkcionalna telefonska linija koja pozivatelje nagrađuje paketima za hidriranje.

Glavni junaci ovogodišnjih spotova su simpatične maskote organa smještene u maleni hotline ured. Ondje obavljaju drugačije ‘vruće pozive’ koji poručuju koliko je važna redovita hidracija. Kako bi se lakše i u bilo kojem trenutku nabrijali na hidriranje, StudenaHub organi su za publiku pripremili i kratke, quicky video remindere s kojima možete ‘inspirirati’ sebe, ili nekome drugome poručiti - everybody GUC GUC.

Studena.

 

* voda doprinosi održavanju normalnih fizičkih i kognitivnih funkcija. Za taj učinak potrebno je unijeti 2L vode dnevno, iz svih izvora. Redovita hidracija nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav stil života.

Izvori:

EFSA Journal 2010; 8(3):1459
https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2010.1459

EFSA Journal 2011;9(4):2075
https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2011.2075

Besplatna telefonska linija

Nazovi
0800 69 00

prvih 100 pozivatelja
dobiva Studena paket za hidriranje!