GucEye Protect

NEODVOJIVI KAO GUC I GUC

Ne možemo s čepovima,
ali priroda može bez njih

Redovita hidracija ima puno prednosti, ali do nedavno je sa sobom nosila i jednu manu - stvaranje suvišnog plastičnog otpada. Čepovi su jedan od najneugodnijih zagađivača jer se odvajanjem od boce otežava njihovo prikupljanje i reciklaža.

U skladu s regulativom Europske komisije, Studena je 2024. uvela neodvojivi čep. Iako je riječ o pozitivnoj promjeni, jedna stvar bode oči. Nespretni za otvaranje, zatvaranje, a pogotovo nezgodni dok uzimamo GUC GUC iz boce, neodvojivi čepovi uglavnom nam rade neugodnosti.

Svjesna toga koliko se ljudi u svakodnevnim razgovorima uživo ili na društvenim mrežama žale na ovu promjenu, Studena je lansirala kampanju koja će o važnosti neodvojivih čepova govoriti na neočekivan način, a putem nas i nasmijati.

STUDENA GUCEYE PROTECT je reklama snimljena u stilu TV prodaje iz 80ih i 90ih godina. Glavni motiv je imaginarni proizvod - zaštitne naočale za sigurno hidriranje - s kojima ćemo spasiti svoje oko od uboda neodvojivog čepa, a pritom pomoći okolišu.

Ovu posebnu ponudu nećete naći u dućanima, ali možete je pronaći na Studena društvenim profilima, u sklopu nagradnog natječaja. Oni koji se prijave, uz naočale mogu osvojiti dvije bočice Studene i špagicu za oko vrata, kako se od svojih Studena GucEye naočala nikad ne bi morali odvajati. Požurite na Studena profile jer su količine ograničene!

Pravila nagradnog natječaja