EVERYBODY GUC GUC

ZA SEXY BODY
IMA NEŠTO I U VODI

Podsjećanje da piješ vodu često je sve samo ne sexy, ali Studena je to odlučila promijeniti.

Da se ne utopi u moru teško pamtljivih poruka o važnosti redovite hidracije, Studena donosi hit koji će te dirnuti u srce, ali i sve ostale organe natjerati na ples. Pjesma uz koju ćemo ove godine pijuckati i pjevušiti GUC GUC refren je - Sexy Body.

Jedinstvena cover verzija ovog dance klasika tvoj je novi podsjetnik na hidriranje. Prirodno se uklapa u Studena način razmišljanja koji već godinama promiče kako je od naše vanjštine puno važnije kako se osjećamo iznutra.

Redoviti unos vode pomaže pravilnom radu čitavog organizma*. Ubrzava rad metabolizma, smanjuje udio šećera u krvi, pomaže fokusu, kognitivnim zadaćama i pravilnoj termoregulaciji tijela. Ako se pita Studenu - to je sexy!

Da bi do kraja ogolila važnost hidriranja i prikazala nam to na zabavan i pitki način, Studena je u novoj kampanji zavirila u tijelo koje se redovito hidrira i sve nas pozvala:

EVERYBODY GUC GUC!

* voda doprinosi održavanju normalnih fizičkih i kognitivnih funkcija. Za taj učinak potrebno je unijeti 2L vode dnevno, iz svih izvora. Redovita hidracija nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav stil života.

Izvori:

EFSA Journal 2010; 8(3):1459
https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2010.1459

EFSA Journal 2011;9(4):2075
https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.2903/j.efsa.2011.2075